پیش آیلتس یا Pre Ielts یا Primary Ielts یا پری آیلتس یا آیلتس مقدماتی اصطلاحاتی هستند که ممکن است شما در بعضی سایت های ایرانی یا خارجی با آنها برخورد کرده باشید. برای اینکه این اصطلاحات شما را نگران نکند مایگریشن اسکی یک دسته بندی در سایت خود ایجاد کرده که داوطلب بتواند به صورت هدفمند دنبال مطلب خود باشد و گرنه به صورت رسمی دسته بندی برای آیلتس وجود ندارد و ما فقط یک آزمون استاندارد ایلتس داریم که توسط British Council و IDP استرالیا و Cambridge University برگزار می گردد.
منابع پیش آیلتس به کتابها، مقالات و جزواتی گفته میشود که هدف شان ایجاد آمادگی کافی برای آزمون آیلتس برای زبانآموزانی است که سطح زبان انگلیسی مبتدی تا متوسط دارند. اگر شما هم سطح ضعیفی در زبان انگلیسی دارید و نمی دانید برای آیلتس از کجا شروع کنید و یا به شما گفته شده که برای آمادگی در آزمون آیلتس باید چندین سال در کلاس های پیش آیلتس موسسهها شرکت کنید، باید بدانید که به طور کلی، یکی از دشواری های آزمون آیلتس یافتن منابع پیش آیلتس است. با در اختیار داشتن منابع مناسب می توانید نقشه راه آیلتس را طی زمان مناسب طی نمایید و به موفقیت مورد انتظار دست یابید.
ممکن است بسیاری از افراد داوطلب برای شرکت در آزمون آیلتس دقیقا ندانند که در چه سطحی قرار دارند و آیا لازم است که منابع پیش آیلتس را مطالعه کنند؟ جهت پاسخ به این سوال بایستی در ابتدا سطح فعلی زبان انگلیسی خود را بدانید. بنابراین تعیین سطح قبل از انتخاب هر منبعی، میتواند مفید باشد. اگر پس از تست تعیین سطح مشخص شود که سطح مهارت های زبان انگلیسی شما برای شرکت در آزمون آیلتس، بسیار پایین است و یا اگر با آزمون آیلتس آشنایی کامل ندارید و نمی دانید رویکردهای تکنیکی آزمون آیلتس چگونه است، بایستی مطالعه منابع پیش آیلتس را در دستور کار خود قرار دهید.
آزمون آیلتس بر دو پایه اصلی استوار است. یکی از این پایه ها دانش عمومی زبان انگلیسی و دیگری شناخت کافی از آزمون آیلتس است. منابع پیش آیلتس نیز بر اساس نیاز متقاضیان آیلتس در یکی از این حوزه ها یا هر دو آنها تهیه می شوند. اگر در قسمت دانش عمومی زبان انگلیسی دچار ضعف هستید، منابعی را انتخاب خواهید کرد که تمرکزتان روی زبان انگلیسی به شکل عمومی باشند. در این قسمت تمرکز کمتری روی آزمون آیلتس قرار خواهد داشت.
طبق پیشنهاد سایت مایگریشن اسکی(مهارت های مهاجرت) می توان منابع پیش آیلتس را در این قسمت به دو دسته گرامر و لغات زبان انگلیسی تقسیم نمود. بسیاری از زبان آموزان این دو نکته را به شکل دو مقوله جدا می نگرند. نتیجه این طرز فکر، عدم کسب نتیجه دلخواه خواهد بود.
سعی کنید تا با استفاده از منابع پیش آیلتس مناسب در این قسمت، این دو معیار اصلی را با یکدیگر تلفیق نمایید. کتابهای مختلفی نیز در این زمینه وجود دارند، اما می توان کتاب های Grammar in use، کتاب های Vocabulary in use و یا سری کتابهایOxford word skills ، Focus on Vocabulary را پیشنهاد داد.
در مرحله ی بالاتری از کتاب های فوق، دوگانه Modern English، کتاب فوق العاده College bound و از این دست را نام برد. پس از این مرحله، وارد مرحله جذابی به نام مهارت های آیلتس خواهیم شد.
منابع پیش آیلتس در این قسمت به مهارت های چهارگانه آزمون آیلتس اشاره می کنند. همانطور که می دانید، آزمون آیلتس زبان انگلیسی بر اساس چهار مهارت اصلی تنظیم شده است. هر کدام از این مهارت های چهارگانه زبان انگلیسی طبق سبک و سیاق آیلتس، مهارت زبان اموزان را مورد ارزیابی و سنجش قرار میدهند. امتیاز کلی شرکت کنندگان نیز به شکل میانگین این چهار مهارت محاسبه خواهد شد.
از بین کتابهای آیلتس سری کتابComplete IELTS یا New Insight into IELTS میتواند منابع خوبی برای جمعبندی آزمون آیلتس و ارائه نکات و تکنیکهای طلایی آزمون آیلتس در هر چهار مهارت باشد. بعد از این کتب بهتر است به سراغ معتبرترین مجموعه سوالات پیشین آزمون آیلتس یعنی سری کتاب های Cambridge IELTS بروید که از نسخه ی 1 تا نسخه 16 در دسترس می باشند. این سری کتاب ها برای شرکت کنندگان آیلتس آکادمیک و آیلتس جنرال مفید می باشند. اما این سری از کتابها تنها دارای نمونه سوال هستند و به استراتژیها و نکات آیلتس نمی پردازند اما مطالعه آن در کنار کتابهای معرفی شده در زمینه ارائه نکات آزمون آیلتس، نتیجه شگفتانگیزی را حاصل خواهد کرد.
کتاب لغات ضروری آزمون آیلتس که محصول انتشارات Barron’s است نیز در دسته بندی منابع مشهور و محبوب پیش آیلتس قرار می گیرد. انتشارات Barron’s یکی از شناخته شدهترین انتشارات در زمینه تولید کتابهای آموزش زبان انگلیسی است. لغات مطرح شده در این کتاب نیز بسیار مفید بوده و روشهای حفظ کردن و در ذهن نگه داشتن لغات آموزش داده شده است.
اگر فردی مبتدی یا متوسط در زمینه زبان انگلیسی هستید، ابتدا با منابع خودآموز پیش آیلتس به صورت خودخوان شروع کنید. با اولین کتاب ها شروع کنید، اگر برایتان آسان بودند، به سراغ سطح بعدی بروید. در مراحل اول هیچ نیازی به کلاس ندارید. بایستی پایه واژگان و گرامر و جملات خود را از طریق مطالعه تقویت کنید. پس از آن میتوانید برای یادگیری بهتر تکینکهای آزمون آیلتس یا تقویت هر یک از مهارت های چهارگانه که در آن ضعیف هستید، چند جلسه کلاس حضوری بروید.
فراموش نکنید تنها روش برای موفقیت در آزمون آیلتس خودتان هستید. در کنار منابع اصلی مهمتر صبر و پشتکار شما و همچنین داشتن یک زمان و برنامه مشخص میتواند شما را برای رسیدن به هدف یاری کند.
اگر تمایل به مطالعه منابع پیش آیلتس دارید، میتوانید همین الان برای دسترسی به این منابع از سایت مایگریشن اسکی یا مهارت های مهاجرت www.migrationskills.ir دیدن کنید.
مایگریشن اسکی
درباره این سایت