محل تبلیغات شما

9 نکته برای موفقیت در بخش اسپیکینگ آیلتس

اسپیکینگ آیلتس معمولا چالش برانگیز‌ترین بخش آزمون برای داوطلبان شرکت در آزمون آیلتس است. اسپیکینگ آیلتس تنها بخشی از آزمون آیلتس است که در زمان جداگانه‌ای‌ برگزار و به‌صورت مصاحبه رودرو با یک ممتحن آیلتس (

IELTS Examiner) انجام می‌شود.

چهار معیار در تصحیح اسپیکینگ آیلتس نقش دارند: لغات (صحت و دامنه)، گرامر (درستی و میزان استفاده از گرامر متفاوت)، تلفظ و روان بودن صحبت کردن (Fluency)  به همراه انسجام منطقی آن.

بسیاری از متقاضیان با وجود عملکرد خوب در سایر بخش‌های آزمون، به دلایل متفاوت نتوانسته‌اند در بخش اسپیکینگ آیلتس نمره مورد نظر خود را کسب کنند. لذا ما در مایگریشن اسکی یا 

مهارت‌های مهاجرت در این مطلب سعی داریم با بیان 9 نکته کلی شما را برای موفقیت در این بخش از آزمون یاری دهیم.

 

speaking3

 

 

1- اضطراب و استرس خود را کنترل کنید.

بخش اسپیکینگ آیلتس بدون تردید پراسترس خواهد بود و رویارویی با آزمونگر برای مصاحبه‌ی زنده همچنان بر استرس شرایط می‌افزاید. گرچه کمی استرس به شما کمک می‌کند که تمرکز بیشتر و نهایتا عملکرد بهتری داشته باشید. اما استرس بیش از حد در روز آزمون می‌تواند منجر به صحبت کردن تندتر و یا آهسته‌تر از حالت عادی گردد که امتیاز منفی دارد. در هر صورت اگر آزمون گر در فهمیدن صحبت‌های شما به مشکل بربخورد برای شما امتیاز منفی لحاظ خواهد کرد.

شرکت کنندگان مضطرب، معمولا اشتباهات بیشتری در صحبت های خود دارند، تلفظ آن ها ضعیف است و با صدای پایین صحبت می‌کنند. شب قبل از آزمون زود بخوابید و اطمینان حاصل کنید که تغذیه خوبی داشته باشید و در روز آزمون، به میزان فراوان آب بنوشید. سعی کنید که زودتر به مرکز برگزاری آزمون بروید.

 

2- رسمی و مودبانه صحبت کنید.

آزمون آیلتس یک آزمون بسیار مهم و بین المللی است و مدرک آن برای کار و تحصیل و مهاجرت در کشورهای انگلیسی زبان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به همین علت توصیه می‌کنیم تا در زمان مصاحبه اسپیکینگ آیلتس کاملا جدی باشید و تصور کنید که برای انجام یک مصاحبه شغلی دعوت شده‌اید. شوخی کردن با شخص آزمون گیرنده و استفاده از اصطلاحات عامیانه در این آزمون رسمی کار درستی نیست و ممکن است به کم شدن نمره شما منجر شود.

همچنین دقت داشته باشید که اگر هنگام مصاحبه مفهوم سوالی را متوجه نشدید، به جای عبارت‌هایی مثل “?What” یا “?Sorry” حتما از Could you یا Would you استفاده کنید و بگویید:

   ?Excuse me, could you repeat your question, please

 

3-  اگر مطلبی را متوجه نشدید، از ممتحن خود سوال بپرسید.

در بخش‌های اول و سوم بخش اسپیکینگ آیلتس، اگر سوال را متوجه نشدید، می توانید از ممتحن درخواست کنید سوال را دوباره از شما بپرسد و یا به شکل دیگری بیان کند. اما شما نمی‌توانید که از ممتحن خود بخواهید که یک جمله کامل را توضیح دهد، اما می‌توانید بپرسید که معنای یک کلمه به خصوصی چه می‌باشد.

همچنین شما  اگر کاملا متوجه سوال ممتحن نشدید، می توانید از او بخواهید که سوال را تکرار کند. برای پرسش این سوال، به زبان انگلیسی بگویید ”ببخشید، کامل سوال را متوجه نشدم، امکان دارد که سوال را تکرار کنید؟“.

اما دقت داشته باشید که نباید بیش از حد از این قانون استفاده کنید و از ممتحن بخواهید که همه کلمه‌ها را توضیح بدهد و یا کلیه سوال ها را تکرار کند! چنین چیزی امکان پذیر نمی‌باشد و احتمال موجب کمی عصبانی شدن ممتحن شما نیز می گردد! تنها زمانی که واقعا به کمک احتیاج دارید، سوال کنید.

 

4- در اسپیکینگ آیلتس جواب‌های کامل بدهید.

در پاسخ به هر سوالی که از شما پرسیده می شود، شما باید از جواب‌های تلگرافی بپرهیزید. دقت داشته باشید که این تست اسپیکینگ است و نیاز است که شما به ممتحن نشان دهید که زبان انگلیسی شما تا چه میزان قوی می باشد. اگر که شما تنها پاسخ های خیلی کوتاه ارائه دهید، هیچ راهی وجود ندارد که ممتحن بتواند متوجه شود که سطح اسپیکینگ شما تا چه میزان خوب است.

پس بهتر است به هر سوالی که از شما پرسیده می‌شود به کامل‌ترین شکل ممکن جواب دهید. برای نمونه، مثالی بسیار ساده می‌زنیم:

آزمون گیرنده در همان ابتدای کار احتمالا از شما خواهد پرسید اهل کجا هستید.

می‌توانید بگویید Tehran.

آیا برای آزمون گیرنده واقعا اهمیتی دارد که بداند از کدام شهر آمده‌اید؟ آزمون گیرنده می‌خواهد انگلیسی صحبت کردن و ارتباط برقرار کردن شما را ببیند. پس بگویید:

.I come from the capital of Iran, Tehran

 

ُIELTS SPEAKING

 

5- هرگز پاسخ های نوشته شده را حفظ نکنید.

اگر به شما در کتاب و یا در وبسایتی توصیه می شود که پاسخ های نوشته شده را یاد بگیرید و حفظ کنید، هرگز چنین کاری را انجام ندهید!

بسیاری از افراد با حدس تعدادی از سوالات آزمون، اقدام به حفظ یک سری جواب های کلیشه‌ای می‌کنند. اما پاسخ های شما نباید به گونه ای باشد که شخص آزمون گیرنده احساس کند که برای پاسخ دهی به سوالاتش دارید چیزی که از قبل حفظ کرده‌اید را مرور می‌کنید. جواب‌های شما در بخش اسپیکینگ آیلتس باید طبیعی، روان و غیر تکراری باشند و در واقع باید در پاسخ به سوالات، ایده‌ها و افکار خودتان را بیان کنید.

 

6- بلند و واضح صحبت کنید.

برای موفقیت در اسپیکینگ آیلتس حتما سعی کنید که کلمات را تک به تک و واضح بیان کنید. تلفظ صحیح لغات انگلیسی و رسایی صدای شما در نمره دهی از جانب ممتحن تاثیرگذار است. بنابراین بلند و واضح صحبت کنید.

باید بدانید که نوع لهجه شما در نمره آیلتس تاثیرگذار نیست. اما اگر لهجه‌ی شما طوری باشد که ممتحن متوجه کلماتی که شما می‌گویید نشود، نمره‌ی شما به شدت افت پیدا خواهد کرد.

 تلفظ (Pronunciation) و لهجه (Accent) دو مقوله جدا از هم هستند که اولی برای موفقیت در بخش اسپیکینگ آیلتس خیلی مهم است. پس اگر فکر می‌کنید کلماتی را به اشتباه تلفظ می‌کنید، حتما تلفظ صحیح آنها را تا پیش از آزمون تمرین کنید.

 

 

7- از کلمات بیش از حد ساده استفاده نکنید.

استفاده از این دسته از کلمات نشان می دهد که شما از دایره لغات محدودی برخوردارید و سطح زبان انگلیسی شما در حد قبولی در آزمون آیلتس و دریافت نمره قابل قبول نیست.

برای بیان نظرات و عقاید خود از عبارات اصطلاحی و واژگان سطح بالا و از کلمات متصل بهم (link words) استفاده کنید. بنابراین با استفاده از تکنیک‌های تقویت لغات انگلیسی واژه‌های پیشرفته تری را یادبگیرید و به کمک آنها سطح مکالمات خود را فراتر ببرید.

 

8- به همه سوالات پاسخ دهید.

بسیاری از داوطلبین آیلتس سعی می‌کنند که به سوال‌های اسپیکینگ آیلتس پاسخی ندهند، مگر اینکه از پاسخ خود مطمئن باشند. شاید این مسئله در محیط های کلاسی طبیعی باشد، اما در تست اسپیکینگ آیلتس قابل قبول نمی باشد. شما باید تلاش کنید که یک پاسخ ارائه دهید. نگران نباشید اگر که هیچ ایده‌ای ندارید که چگونه به آن سوال پاسخ دهید، اما حتما سعی کنید که یک پاسخی بیان کنید.

یکی از مشکلات رایج در بخش

  speaking آیلتس مواجهه با شرایط و سوالات ناآشناست. بهترین راهکار در این مواقع داستان‌گویی و ساخت شرایط غیرواقعی و حتی دروغ گفتن است.  به خاطر داشته باشید که ممتحن دنبال راست و دروغ حرف‌های شما نیست بلکه دنبال بررسی و سنجش تسلط زبانی شما است.

اگر شما سکوت کنید و پاسخی ندهید، ممتحن مجبور خواهد بود که نمره کمی را برای آن سوال به خصوص به شما بدهد. حتی اگر شما پاسخ کم کیفیتی را ارائه دهید، بسیار بهتر از این است که هیچ پاسخی ندهید.

 

9- روی سرعت صحبت کردن و حرکات فیزیکی خود کنترل داشته باشید.

تصور زبان آموزان از افرادی که در آزمون آیلتس شرکت می کنند این است که داوطلبان با لهجه بریتیش یا امریکن و با سرعت بسیار بالا همانند یک بومی در اسپیکینگ آیلتس صحبت می کنند. در صورتی که لهجه تاثیری در نمره اسپیکینگ نداشته و شمرده و واضح صحبت کردن ضمن رعایت نکات گرامری است که باعث می شود نمره خوبی از این بخش دریافت کنید. بنابراین ریتم مناسبی رو در صحبت کردن انتخاب کنید طوری که نه خیلی تند باشد و نه خیلی آهسته.

روی حرکات فیزیکیتان نیز تسلط داشته باشید. در علم زبان بدن دست به سینه نشستن، لمس کردن صورت، دست زیر چانه گذاشتن هر کدام معنا و مفهوم خاصی را برای مخاطب تداعی می کند و روی ذهن شخص امتحان گیرنده هم ممکن است اثر مثبت یا منفی بگذارند.

 

 

Speaking2

 

و سخن آخر از نظر مایگریشن اسکی…

بسیاری از داوطلبین در بخش اسپیکینگ آیلتس دلشوره و نگرانی‌های بسیاری دارند و به نوعی چالش‌برانگیز‌ترین بخش آزمون، بخش اسپیکینگ آیلتس است. امیدواریم با اشاره به نکات ذکر شده توانسته باشیم برای موفقیت شما عزیزان در این آزمون گامی برداشته باشیم.

اگر تمایل به مطالعه منابع آزمون آیلتس دارید، می‌توانید همین الان برای دسترسی به این منابع از سایت مایگریشن اسکی یا مهارت های مهاجرت به آدرس 

www.migrationskills.ir  دیدن کنید.


مایگریشن اسکی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها